Előfizetői tartalom

Lázadoznak az orosz újoncok: még csak ételt sem kapunk, azt sem tudjuk, mit keresünk itt!

Portfolio
Érdekes videó készült valahol Belgorod térségében, melyen egy mozgósított újoncokból álló orosz katonai alakulat tagjai (állítólag 500 ember) elégedetlenkednek amiatt, hogy milyen körülmények közt kell szolgálatot teljesíteniük. A videót készítő férfi állítása szerint még ételt sem kap bajtársaival, mindent maguknak kell megvásárolniuk.

Itt vagyunk 500-an, de azt sem tudjuk, hova megyünk, mi az egységünk. Egy hete szörnyű körülmények közt élünk – reklamál az orosz katona, aki a videót készíti. Állítása szerint Belgorodban (ez egy fontos orosz hídfőállás Ukrajna támadásához) tartózkodnak, de szinte semmilyen ellátmányt nem kapnak és nem tudják, mi lesz a feladatuk Ukrajnában. Szörnyű a viszonyunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés