Előfizetői tartalom

Itt az ukrán vezérkar esti jelentése, 13 településnél verték vissza az oroszokat

MTI
Az orosz erők pénteken kora este a Dnyipropetrovszk megyei Nyikopol térségét lőtték Grad rakéta-sorozatvetőkkel és más nehézfegyverekkel, a támadásban egy 37 éves férfi életét vesztette, egy 42 éves férfit pedig sérülésekkel kórházba szállítottak - közölte Valentin Reznyicsenko, a régió kormányzója a Telegram mikroblogon.

Olekszandr Sztaruh, Zaporizzsja megye kormányzója arról számolt be még napközben, hogy a megyeszékhelyet és környékét újabb rakétatámadás érte, de az ukrán légvédelem még a levegőben megsemmisített három rakétát. Egyelőre úgy tudni, senki nem sérült meg. Zaporizzsját második napja folyamatosan támadják rakétatákkal az orosz erők. Csütörtök éjjel a város központjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés