Előfizetői tartalom

Ez csak a kezdet? - Sejtelmesen üzentek Putyinnak az ukrán vezetők

Portfolio
Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó arra utaló bejegyzést tett közzé a Twitteren, hogy Krími hídnál történt ma reggeli robbanás, csak a kezdet. Az ukrán védelmi minisztérium friss tweetje is azt sejteti, hogy a Moszkva cirkáló és a Krími híd után Oroszországot újabb szimbolikus veszteségek fogják érni. A bejegyzések egyúttal azt sugallják, hogy ukrán támadás állhat az incidens mögött. Ezt hivatalosan még nem erősítették meg, azonban az említett üzenetek, illetve Olekszij Danilov Putyinnak címzett "köszöntője" mellett az Ukrajinszka Pravda nevű ukrán lap forrásai szerint is Ukrajna akciója áll a mai robbanás mögött.

Krím, a híd, a kezdet. Mindent, ami illegális, meg kell semmisíteni, mindent, amit elloptak, vissza kell adni Ukrajnának, mindent, ami Oroszország megszállásához kötődik, ki kell űzni. - írta a Twitteren Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója. Crimea, the bridge, the beginning. Everything illegal must be destroyed, everything stolen must be returned to Ukraine...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés