Előfizetői tartalom

A halálbüntetés eltörlését követelik európai vezetők

Portfolio
A halálbüntetés embertelen és megalázó bánásmód, amely ellentétes az emberi méltósággal, és addig nem hagyjuk abba a küzdelmet, amíg alkalmazzák – írta Josep Borrell kül- és biztonságpolitikáért felelős uniós főképviselő, valamint Marija Pejčinović Burić, az Európa Tanács főtitkára a halálbüntetés elleni világnap alkalmából közzétett közös közleményben, amelyet az Index szemlézett.

Josep Borrell és Marija Pejčinović Burić megerősítették: egyértelműen ellenzik a halálbüntetést minden időben, minden helyen és minden körülmények között, és felszólították az Európa Tanács két tagját, Örményországot és Azerbajdzsánt, hogy haladéktalanul írják alá a halálbüntetés eltörléséről szóló jegyzőkönyvet. felhívták a figyelmet, hogy A HALÁLBÜNTETÉST...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés