Előfizetői tartalom

Árulást emleget az amerikai politikai elit: keményen odacsaphat Washington stratégiai szövetségesének

Portfolio
Miután az OPEC+ úgy döntött, hogy csökkenti a kitermelését, ami az Egyesült Államok gazdasága és az Oroszország elleni szankciós politika szempontjából is kedvezőtlen fordulat, az amerikai szenátus külügyi bizottságának elnöke azt nyilatkozta, hogy befagyaszthatják Szaúd-Arábiának a fegyvereladásokat - számol be róla a The Guardian.

Az OPEC+ múlt heti, az olajkitermelés 2 millió hordóval történő csökkentéséről szóló döntése óta, fokozódott az Egyesült Államokban az az érzés, hogy a döntésben résztvevő Öböl-menti országok, amelyek eddig amerikai szövetségesnek számítottak, elárulták az amerikai érdekeket. Egyrészt, közelednek a időközi választások az Egyesült Államokban, ami kritikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés