Előfizetői tartalom

Durva váddal állt elő Moszkva: a NATO már régóta dédelget terveket Oroszország legyőzésére

MTI
Ukrajna négy régiója annexiójának elítélését sürgette, Oroszország pedig az elcsatolt Zaporizzsja és Herszon megye, valamint a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaság "döntésének" tiszteletben tartását követelte az ENSZ-közgyűlés hétfőn kezdődött rendkívüli New York-i tanácskozásán. Vaszilij Nyebenzja, Oroszország állandó ENSZ-nagykövete kijelentette: a NATO már régóta dédelget terveket Oroszország legyőzésére, vagy meggyengítésére.

Szerhij Kiszlicja ukrán ENSZ-nagykövet az ülés kezdetén felszólította a nemzetközi közösséget, hogy ítélje el az ukrán területek Oroszország általi elcsatolását. Az úgynevezett népszavazások köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit a népakarat megnyilvánulásának nevezünk, sem jogi, sem technikai szempontból - hangsúlyozta az ukrán diplomata. Kiszlicja felszólította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés