Előfizetői tartalom

Hatalmas nukleáris hadgyakorlatot tarthat Oroszország, de van egy óriási kockázat

Portfolio
Oroszország a közeljövőben várhatóan nagyszabású hadgyakorlatokba kezd a nukleáris fegyverarzenáljával, miközben egyre inkább felerősödik az atomháborús fenyegetés. A hadgyakorlat megtartása esetén komoly kihívás elé kerülne a NATO és az Egyesült Államok: észre kellene venniük a különbséget a gyakorlatok és egy támadásra való felkészülés között - írta meg a Reuters.

Oroszország minden évnek ebben az időszakában tart nagy nukleáris gyakorlatokat, és amerikai és nyugati tisztviselők arra számítanak, hogy talán már csak napok kérdése, hogy az idei is elkezdődjön. Az amerikai tisztviselők szerint a gyakorlat ballisztikus rakéták tesztkilövését is tartalmazni fogja. Az elmúlt időszakban Vlagyimir Putyin orosz elnök és közeli szövetségesei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés