Előfizetői tartalom

Kiakadtak az orosz katonák: gagyi airsoftos felszerelésben küldenek minket a frontvonalra!

Portfolio
Gyorsan terjed egy videó a közösségi médiában, melyen egy mozgósított orosz katona társaival azon reklamál, hogy airsoftos mellényben küldik őket Ukrajnába harcolni. Ezek a mellények arra valók, hogy műanyaggolyókat kilövő játékfegyverek ellen nyújtsanak védelmet, illetve hordozókapacitást, valódi fegyverek ellen még valódi plate-tel együtt sem nyújtanak megfelelő védelmet.

Nézzétek meg, szuper testpáncélt kaptunk ma. Ez airsoftos felszerelés, csak légfegyverektől véd. És ezzel a sz*rral küldenek minket Ukrajnába – reklamál egy orosz katona, majd megmutatja a plate carriert, melyet társaival viselnek. Hozzáteszi: a mellényt egy kínai egyetem küldte nekik, sisakokkal együtt. Russian conscript complains about the gear he was provided with. He says...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés