Előfizetői tartalom

Újabb pusztító kamikaze drónt dobnak a piacra? - Bemutatkozik a török Deli

Portfolio
Az újonnan kifejlesztett Deli Kamikaze UAV, vagyis pilóta nélküli légi jármű is látható a SAHA Expo nevű török hatiechnikai expón, amely kedden, október 25-én kezdődött Isztambulban. A gyártó vezérigazgatója szerint a tesztelési folyamat a vége felé jár, és arra számítanak, hogy a termék az év végére eléri azt a szintet, hogy megkezdődhessen az értékesítés.

A Deli drónok kis méretű, merevszárnyú, pilóta nélküli légi járművek, a célazonosításban és a pontos találatleadásban pedig mesterséges intelligencia segíti a drónt. A Mad Herd képes önálló döntést hozni és a csapaton belül koordináltan cselekedni, feladatokat megosztani, célpontokat felderíteni és megsemmisíteni - írja a Reuters. Davut Yilmaz, a Titra Teknoloji...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés