Előfizetői tartalom

Molotov-koktélt dobtak Dmitrij Medvegyev irodájába, tűz ütött ki

Portfolio
Egy ismeretlen személy Molotov-koktélt dobott az Egységes Oroszország elnöke, Dmitrij Medvegyev fogadószobájába a moszkvai Kutuzovszkij sugárúton található pártközpontnál. A tüzet az épület biztonsági őrei oltották el, és úgy tudni, még senkit sem vettek őrizetbe. Ez a második ilyen eset a részleges mozgósítás elrendelése óta, szeptember 24-én a párt baskíriai irodája előtt történt gyújtogatás.

Tegnap hajnali 3 óra körül egy ismeretlen személy Molotov-koktélt dobott be az Egységes Oroszország párt Kutuzovszkij sugárúton lévő központi fogadóépületének ablakán, egyenesen Dmitrij Medvegyev pártelnök fogadószobájába - írta Telegram-csatornáján az orosz független újságírók által létrehozott ASTRA. A tüzet az épület biztonsági őrei oltották el, és úgy tudni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés