Előfizetői tartalom

Páncélosokat vitt Moszkva utcáira Putyin elit testőrsége, megy a találgatás, hogy mi történhetett

Portfolio
Nem bejelentett gyakorlatot hajtott végre tegnap éjjel Moszkvában a Szövetségi Védelmi Szolgálat (FSzO), az az orosz hatósági szervezet, melynek kifejezetten Vlagyimir Putyin elnök és magas beosztású orosz politikusok megvédése a fő feladata. Egyelőre nem tudni, mi volt a gyakorlat célja, csupán pletykák és találgatások vannak arról, hogy az FSzO egy puccskísérlet elhárítását gyakorolta.

Több orosz hivatalos (pl. Zvezda News) és nem hivatalos (VK) oldalon is megjelentek felvételek arról, hogy a magas rangú orosz tisztségviselők védelmével megbízott Szövetségi Védelmi Szolgálat (FSzO) nagyszabású gyakorlatot hajtott végre tegnap este Moszkvában. A gyakorlatban még valamilyen BTR típusú páncélozott járművek is részt vettek. Vehicles belonging to Russia's federal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés