Előfizetői tartalom

Az oroszok felmondták a gabonaszállítási egyezményt, tovább folynak a harcok Ukrajnában - Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Oroszország tegnap jelezte az ENSZ felé, hogy „határozatlan időre” kilép a gabonakereskedelmi megállapodásból, amelynek keretében eddig kritikus élelmezési exportcikkeket szállítottak ukrán kikötőkből a fekete-tengeri útvonalakon. Antony Blinken amerikai külügyminiszter kijelentette, hogy az oroszok fegyverként használják az élelmiszert, mire Moszkva megismételte a korábban hangoztatott vádakat, miszerint az ukránok a britek támogatásával hajtottak végre dróntámadást Szevasztopolban, és hogy az egyezményt emiatt mondták fel.

2022. október 30. 20:31 Megosztás Ukrajnának szánták őket, finn bűnözők kezében landolhattak a gépkarabélyok Ukrajnának szánt fegyverek, egyebek között gépkarabélyok kerülhettek finn bűnözők kezébe a helsinki rendőrség tudomása szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés