Előfizetői tartalom

Ámulatba ejtő videón Putyin új katonai műholdjának indítása

Portfolio
Oroszország egy katonai műholdat küldött fel az űrbe, miután Putyin az amerikai kereskedelmi műholdak megtámadásával fenyegetőzött. A műhold megfelelően kezdett kommunikálni a földi követőállomásokkal, így hivatalosan is megkapta a Kozmosz-2563 jelzést, most pedig nyilvánosságra került az indításról készült felvétel.

A múlt héten Vlagyimir Putyin orosz elnök azzal fenyegetőzött, hogy "lecsap" azokra a nyugati műholdakra, amelyeket azzal vádol, hogy segítik Ukrajnát, és úgy tűnt, hogy megtorló csapásokat fog indítani az amerikai kereskedelmi műholdak ellen is. Ezt úgy értelmezik, mint egy alig burkolt fenyegetést az Elon Musk által vezetett SpaceX ellen, amely állítólag több mint 20 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés