FONTOS Itt az MNB kamatdöntése!
 
Előfizetői tartalom

Szivárognak a videók: alapos pusztítást végeznek az orosz drónok Ukrajnában

Portfolio
Számos videón látható, amint a közelmúltban az orosz-ukrán harctéren a korábbinál intenzívebben bevetett, orosz gyártmányú Lancet drónok súlyos csapásokat mérnek az ukrán erőkre. A kamikaze drónok többek között tüzérséget, páncélosokat, légvédelmi rendszereket, vagy akár hajókat is elpusztíthatnak, miközben az ukrán légvédelem tehetetlen.

A RIA Novosztyi által közétett felvételen az ukrán haditengerészet hajója látható, miközben a Dnyeper vizén halad. Nem sokkal később egy modernizált, orosz Lancet típusú kamikaze drón csapódik a hajóba. A hajó ezután füstölni kezd, a környező vízfelületen pedig törmelék jelenik meg. A RIA nem számol be az ukrán hajó sorsáról; nem tudni, hogy elsüllyedt, vagy partra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés