Előfizetői tartalom

Vérfagyasztó számok érkeztek: holnap nagyot bukhatnak Bidenék

Portfolio
Holnap kerülnek lebonyolításra az Egyesült Államokban a félidős választások, amikor is amerikaiak milliói döntenek a képviselőházi helyek mindegyikének, és a szenátori pozíciók egyharmadának sorsáról. A múlt hét folyamán az előzetes mérések a képviselőházban egyértelmű republikánus győzelmet jósoltak, a szenátusban azonban jóval kiélezetteb versenyt jeleztek előre. Nézzük, mi változott a legutóbbi pollok óta.

Borul a képviselőház… A képviselőház a legfrissebb mérések szerint republikánus többséggel fogja megkezdeni következő kétéves ciklusát. A Politico szerint a demokraták továbbra is biztosan maguknak tudhatnak 146 széket, a valószínűleg hozzájuk kerülő helyek száma azonban 49-ről 46-ra esett vissza. A republikánusok növelték a biztosan megszerzett székek számát, 159-ről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés