Előfizetői tartalom

Amerikai választások 2022: tényleg történelmi népszerűtlenségnek örvend Biden?

Portfolio
Az NBC a félidős választásokat megelőzően idén is elkészítette a szokásos közvéleménykutatását, melyben azt mérték, hogy a lakosság körében milyen támogatottságnak is örvend Joe Biden amerikai elnök, valamint azt, hogy a választók hány százaléka látná szívesebben a demokratákat, vagy a republikánusokat a kongresszusban. Érdekes eredmények születtek.

Bár gyakran hallhatjuk azt, hogy Joe Biden az amerikai történelem egyik legnépszerűtlenebb elnöke, az CNBC által szemlézett közvéleménykutatás korántsem fest ilyen borús képet: vasárnap Biden elnök támogatottsága 44%-os volt, mely csak minimálisan marad el Barack Obama második ciklus-közepi támogatottságától (45%) vagy Donald Trump volt elnök félidős választásokkor kimutatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés