Előfizetői tartalom

Zárnak az utolsó szavazóhelyiségek is, érkeznek a sorsdöntő eredmények - Amerikai választási híreink percről percre

Portfolio
Magyar idő szerint kedden délután 1-kor megkezdődtek a félidős választások az Egyesült Államokban. A választókerületekben meglepően magas részvételi arányokról beszélnek. Különböző okokból valószínűleg több államban is csúszni fog az eredmények összesítése, az előzetes közvélemény-kutatások azonban valószínűsítik azt, hogy a republikánusok mind a két házban többségbe kerülnek. A választással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról itt, a legfrissebb pollokról pedig itt írtunk bővebben. Választási híreink percről percre.

2022. november 09. 06:07 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Új, szerdai közvetítésünk az amerikai választásokról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 09. Az egész világ az Egyesült Államokra figyel, óriási verseny zajlik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés