Előfizetői tartalom

Oroszország és Kína egy héten át villog a félelmetes katonai képességeivel - Íme 5 szupermodernnek mondott fejlesztés

November 8-án kezdődött Kína legnagyobb légi bemutatója, az International Aerospace Exhibition Airshow China 2022-es rendezvény, ahol az érdeklődők többek között a kínai és orosz hadiipar csúcstechnológiáját is megtekinthetik. Az alábbiakban összeszedtük, milyen állítólagos szuperfegyverekkel és látványos bemutatókkal készül a két szövetséges állam.

Szu-57, az orosz lopakodó Az orosz Roszoboronexport részéről a két legnagyobb látványosságot a Szu-57-es ötödik generációs vadászgép és a Sz-350E Vityaz légvédelmi rendszer bemutatása jelenti majd. Az állítólagosan lopakodó képességekkel rendelkező ötödik generációs Szu-57 vadászgép is szerepet kap a kínai légi bemutató programjában. A repülő megjelenése jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés