Előfizetői tartalom

Megjött az ukránok mesterterve: így mentenék meg a totális gazdasági összeomlástól a háború sújtotta országot

Elkészült az új ukrán költségvetés, amelyben a 2023-as kiadások felére nincs fedezet. Jelentős reményeket fűznek az állami vagyon kiárusításához, valamint számos megszorítás közepette megpróbálja az ukrán állam a háborúhoz szükséges összeget is előállítani. Itt vannak a részletek a költségvetéssel és a privatizációval kapcsolatban.

Az ukrán parlament csütörtökön jóváhagyta a 2023-as költségvetés tervezetét, 38 milliárd dolláros rekordhiánnyal. A miniszterelnök szerint a költségvetés célja, hogy közelebb hozza az Oroszország elleni győzelmet. Ez Ukrajna történetében a leghamarabb elfogadott következő évi büdzsé. A vezető törvényhozók szerint a költségvetést elsöprő többséggel fogadták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés