Előfizetői tartalom

Soha nem látott videó: súlyos stratégiai csapást mértek Putyin visszavonuló csapataira

Portfolio
A Reuters ma délelőtt helyi forrásokra és beszámolókra hivatkozva megerősítette, hogy reggelre virradóan össze is omlott a Dnyeper felett átívelő stratégiai fontosságú híd, ami a herszoni régiót kötötte össze, és az orosz csapatok visszavonulásának útvonalául szolgált. Ezt követően felkerült a Youtube videómegosztó oldalra is egy felvétel, ami tanúsága szerint a herszoni visszavonuláshoz kulcsfontosságú híd járhatatlanná vált az orosz egységek számára.

A Herszon északi részén található Antonovszkij hidat az ukrán tüzérség járművek számára már hónapokkal ezelőtt járhatatlanná tette, a híd összeomlása azonban a gyalogságot is megakadályozza abban, hogy ezen az útvonalon keresztül jussanak biztonságba. Az ukrán tüzérség korábban folyamatos tűz alatt tartotta az átkelőhelyet, így nehézgépek (páncélozott járművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés