Előfizetői tartalom

Videón a "szervezett visszavonulás" eredménye: hatalmas lőszerkészletet találtak az ukránok

Portfolio
Oroszország védelmi minisztériuma péntek reggel bejelentette, hogy még a Antonovszkij híd felrobbantása előtt veszteségek nélkül befejeződött az orosz csapatok kivonása a herszoni régióban a Dnyeper jobb partjáról. A Reuters által nemrégiben közzétett videó alapján az ukránok hamar megcáfolták az orosz védelmi minisztérium állításait.

Az orosz védelmi minisztérium reggeli napi tájékoztatójában azt mondta, hogy az összes orosz erőt és felszerelést a Dnyeper bal partjára szállították át. A kivonulás péntek reggel, moszkvai idő szerint 5 órakor (magyar idő szerint 3 órakor) befejeződött. Befejeződött az orosz csapatok átcsoportosítása a Dnyeper folyó bal partjára. A jobb parton egyetlen katonai felszerelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés