Előfizetői tartalom

Egy másik fronton igyekszik áttörést kierőszakolni Putyin – Az ukránok szerint kevés sikerrel

Portfolio
Herszon múlt heti feladását követően több elemző is arra a véleményre jutott, hogy amennyiben a Kreml ismét offenzív műveletekbe kezd Ukrajnában, úgy erre a Donbasz környékén fog sor kerülni. A Kyiv Independent értesülései szerint az orosz csapatok Luhanszk megyében, valamint Donyeck megye északi részén próbálták meg áttörni a frontvonalat, sikertelenül.

A támadásokra a Luhanszki Szvatovo, és a Donyecki Szeverdonyeck környékén került sor és hét települést érintett. Az ukrán források szerint minden támadást visszavertek. Az orosz csapatok az elmúlt hónapokban egyedül a Donbaszban folytattak komolyabb offenzív műveleteket, első sorban a Horlikától északra fekvő Bahmut irányába. A hétvégi, több irányból megkísérelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés