Előfizetői tartalom

Uniós szankciós dömping: célkeresztben az iráni és orosz erőszakszervezetek

MTI
Az Európai Unió hétfőn több szankciót is elfogadott: célkeresztbe kerültek azon iráni személyek és testületek, amelyek felelősek Mahszá Amíni fiatal kurd nő haláláért és az emiatt kirobbant tüntetések véres elfojtásáért, az iráni drónok Oroszországba szállításáért, illetve Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista novicsokkal történt megmérgezéséért.

Az Európai Unió Külügyek Tanácsa további 29 embert és három szervezetet vett fel az iráni emberi jogi jogsértések szankcionálására létrehozott korlátozó intézkedések jegyzékébe, az érintettek Mahszá Amíni fiatal iráni nő letartóztatása utáni haláláért, illetve az eset miatt kirobbant tüntetések véres elfojtásáért felelősek – közölte az uniós tanács hétfőn....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés