Előfizetői tartalom

Meglepő dologról pletykálnak - Máris átkeltek az ukránok a Dnyeperen?

Portfolio
Az orosz csapatok a múlt hét végén hozták nyilvánosságra azt, hogy minden, a Dnyeper nyugati oldalán állomásozó csapatuk visszavonul a folyó keleti partjára, és az ott kiépített állásokban rendezkedik be. Kedd reggelre több, egymástól független Twitter fiók is elkezdett arról posztolni, hogy az ukrán csapatok több helyen is átkeltek a folyón.

Egyes felhasználók szerint harcok folynak Oleszki városában, melyet a múlt héten felrobbant Antonovszkij híd kötött össze Herszonnal. Más források arról írnak, hogy az ukrán csapatok felszabadították a Kinburn félszigetet, mely a Dnyeper deltájától mintegy negyven kilométeren keresztül húzódik nyugati irányba. Videók is nyilvánosságot láttak a folyón átkelő ukránokról....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés