Előfizetői tartalom

Meglepő fejlemények: mégsem állt meg az orosz visszavonulás a Dnyepernél?

Portfolio
Az orosz RIA Novosztyi megerősítette azon híreszteléseket, melyek szerint az ukrán tüzérség folyamatosan lövi Herszon megye még orosz kézen lévő területeit. Az ukrán fegyveres erők parancsnoksága szerint az orosz csapatok 15-20 kilométerre húzódnak a folyó partjától annak érdekében, hogy enyhüljön a rájuk nehezedő nyomás.

A reggeli órákban már érkeztek hírek arról, hogy az ukrán fegyveresek több ponton is átkeltek a Dnyeperen, mostanra pedig úgy látszik, hogy a folyamatos tüzérségi támadások következtében az orosz egységek hátrébb húzódnak a folyó partjáról. Amennyiben igaz az, hogy az említett visszavonulás valóban 15-20 kilométeres mélységben zajlik, úgy az oroszok az ukrán tüzérség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés