Előfizetői tartalom

Új célpontot szemeltek ki maguknak az oroszok? Intenzív harcokról szivárognak videók

Portfolio
Miközben a felszabadított Herszon városban ünnepelnek az ukránok, a Donbaszban heves harcok dúlnak, ezen belül is úgy tűnik, Bahmut térségében kifejezetten intenzívek az összecsapások. A várost hónapok óta próbálják bevenni az orosz Wagner-zsoldosok, nem kizárható, hogy a Herszonból kivont orosz erők az itt folytatott támadást lesznek hivatottak megerősíteni.

Mit ismert, a Wagner-csoport hónapok óta próbálja elfoglalni Bahmut városát – ez egy donyeci település, amely azért fontos, mert logisztikai összekötő-útvonal az északi, északnyugati és a déli, délkeleti városok közt. Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 14. Óriási hibát követ el Putyin, Ukrajna Napóleon tanácsát megfogadva használhatná ki ezt 2022. 11. 08. Térképek:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés