Előfizetői tartalom

Vonattal utazók, figyelem: fontos változásokat jelentett be a MÁV

MTI
A december 11-étől életbe lépő új vasúti menetrend nemcsak belföldön, hanem a nemzetközi viszonylatokon is több fejlesztést, változást hoz: a 2022-2023-as menetrend egyik legfontosabb újdonsága a nemzetközi közlekedésben, hogy új német város válik átszállás nélkül elérhetővé Budapestről éjszakai vonattal - közölte a MÁV-Start kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a Kálmán Imre EuroNight München helyett Stuttgartig jár majd, és Augsburgot, Ulmot, Göppingent érintve érkezik Baden-Württemberg tartomány fővárosába. A vonat ülő-, fekvő- és hálókocsit is továbbít, Stuttgart főpályaudvarra 8.37-kor érkezik, illetve onnan 20.29-kor indul Budapestre - írták. Közölték, kismértékben módosul december 11-től a Szlovákia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés