Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború: NATO-területet ért egy rakéta - íme a legfrissebb fejlemények

Portfolio
Lengyelországi faluba csapódott egy rakéta az ukrán határ mellett, ketten életüket veszítették. Ez az első alkalom, hogy az orosz-ukrán háború NATO-területet érint, konkrét információk egyelőre nincsenek. Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanács ülését. Eközben a Barátság kőolajvezeték is leállt az oroszok bombázása miatt. Kedden este, valamint késő este arról érkeztek hírek, hogy mely országok egyeztettek a lengyelekkel és hogy milyen koordinált fellépés lehet indokolt ezek után. A kiszivárgott hírek szerint szerdán NATO-tanácskozás is lesz emiatt. A lengyel miniszterelnök és a lengyel államfő első hivatalos tájékoztatóján elhangzott: orosz gyártmányú volt a rakéta, de nincsenek arra vonatkozóan bizonyítékaik, hogy ki lőtte ki. Háborús híreink kedden. Új, szerdai hírfolyamunk itt olvasható.

2022. november 16. 05:55 Új percről percre közvetítésünk Az ukrajnai és lengyelországi fejleményekről szerdai hírfolyamunkban is tájékoztatunk, amely itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 16. Rendkívül feszült a helyzet, miután NATO-területet ért rakétatámadás –...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái