Előfizetői tartalom

Szijjártó Péter: Meg kell előzni a tragikus és kontrollálhatatlan következményeket

Portfolio
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter élő videóban számolt be Zbigniew Rau lengyel külügyminiszterrel való telefonhívásáról. Rau tájékoztatta Magyarország külügyminiszterét a lengyelországi rakétabecsapódást követő fejleményekről, azonban biztos információt még nem tudott közölni arról, ki és milyen szándékkal lőhette ki a rakétákat. Szijjártó Péter emellett a Barátság kőolajvezeték transzformátorállomásának sérüléséről is beszélt.

Speciális kapcsolat fűz minket Lengyelországhoz, a lengyelekhez. Ez nem egyszerűen stratégiai partnerség vagy barátság, hanem testvériség. Ezért is figyeljük nagy-nagy aggodalommal tegnap óta a lengyelországi történéseket. Az imént beszéltem lengyel külügyminiszter-kollégámmal, Zbigniew Rauval – írta reggel Facebook-oldalán Szijjártó Péter magyar külügyminiszter, majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés