Előfizetői tartalom

Kínai rendőrségi központok vannak Európában és Amerikában? Peking tagadja a vádakat

Portfolio
A Safeguard Defenders, egy európai székhelyű emberi jogi szervezet szeptemberben tette közzé a jelentést, amely szerint Kína rendőrségi "szolgálati helyeket" létesített több amerikai és európai nagyvárosban, például New Yorkban és Budapesten. Az ügy kapcsán nemrég megszólalt az FBI vezetője, Christopher Wray, majd a washingtoni kínai nagykövetség is reagált. A magyar Belügyminisztérium szerint Magyarország területén nem működnek kínai rendőrőrsök.

Kínai rendőrségi központok Európában és Amerikában? A Safeguard Defenders, egy európai székhelyű emberi jogi szervezet szeptemberben közzétett egy jelentést, amely szerint a világ nagyvárosaiban, köztük New Yorkban több tucat kínai rendőrségi "szolgálati hely" van - számolt be a Reuters. A jelentés szerint Budapesten kettő kínai központ is található. Bár külföldön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés