Előfizetői tartalom

Orosz vadászgépek provokálták a NATO-t, Kijevben nincs áram - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Orosz vadászrepülők zúgtak el a NATO hadihajói felett, a provokációként értékelt eset csütrötökön a Balti-tengeren esett meg. Kijevben hosszú ideje nincs áramellátás az orosz rakétatámadások nyomán, ugyanakkor az ország nyugati és középső régióiban helyreállt az áramszolgáltatás. Az ukrán kormány szerint február óta több mint 1000 rakéta és drón csapódott be energetikai célpontokba. Az orosz-ukrán háború legfontosabb szombati fejleményeiről ebben a cikkünkben számolunk be.

2022. november 19. 20:33 Megosztás Helyreállt a vasúti összeköttetés Herszon és Kijev között Majdnem nyolc hónap után szombaton első alkalommal futott be egy utasszállító vonat Kijevből az orosz ellenőrzés alól nemrég felszabadult dél-ukrajnai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés