Előfizetői tartalom

Tömegverekedés alakult ki a mozgósított orosz katonák és a civilek között, le is videózták az esetet

Portfolio
Nem számít újdonságnak az, hogy a mozgósított orosz katonák a köreikben fennálló konfliktusokat erőszakosan próbálják meg kezelni: láthattunk már videót arról, amikor valakit a vallása miatt ütlegeltek társai, ahogyan arról is, hogy fegyvert fognak egymásra, vagy egyszerűen megpróbálják kidobni az újoncokat a teherautókból, olyan felvétel azonban eddig nem látott napvilágot, ahol a civilek esnek a katonáknak ököllel, széklábbal, sörösüveggel.

A Twitterre felkerült felvétel rögzítésének pontos helyszíne nem ismert, az azonban valószínűsíthető, hogy valamilyen vendéglátóipari egységben tört ki a rövid tömegverekedés. In Russia, ordinary people began to beat the mobilized pic.twitter.com/lr0mclRCBT— ТРУХА️English (@TpyxaNews) November 21, 2022 A videón jól látható, ahogy a terem két ellentétes oldalán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés