Előfizetői tartalom

Különös rakétákat lőnek az oroszok Ukrajnára, Novák Katalin megérkezett Kijevbe – Háborús híreink szombaton

Portfolio
A brit hírszerzés jelentése szerint az oroszok nukleáris robbanófejektől megfosztott hordozórakétákkal lőhetik Ukrajnát, aminek célja az ukrán légvédelem elterelése lehet. Novák Katalin köztársasági elnök az éjszakai vonat út után szombat reggel már megérkezett Kijevbe. A magyar államfő Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására utazott Ukrajna fővárosába. "Ahol baj van, ott segítünk" - jelentette ki utazása kapcsán Novák. Cikkünket folyamatosan frissítjük.

2022. november 26. 21:54 Megosztás Poklot hagytak maguk mögött az oroszok, de továbbra is táplálják a tüzet Legalább 32 ember vesztette életét Herszonban két hét alatt az orosz bombatámadások miatt – közölte szombaton az ukrán rendőrség a Reuters...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés