Előfizetői tartalom

Összecsapnak a páncélosok: videón az ukrán háború eddigi 5 legdurvább tankcsatája

Egészen ritkán látni az orosz-ukrán háborúból olyan felvételeket, ahol harckocsik ütköznek meg egymással: mindkét oldal elsősorban tüzérségre, gyalogságra és gyalogságot támogató eszközökre támaszkodik. A harckocsizóknak tehát az elsődleges kihívást a tüzérség, a páncéltörő fegyverekkel felszerelt lövészrajok és a drónok okozzák, nem pedig az ellenséges páncélosok. Ettől függetlenül néha fel-fel bukkannak olyan felvételek, ahol harckocsik mérkőznek meg egymással – összegyűjtöttünk öt olyan videót, ahol „tankcsata” zajlik.

1. Ukrán T-64-es egy teljes orosz konvoj ellen : Remarkable footage of a single UA T-64BV tank engaging a Russian convoy, destroying a BTR-82A from an ambush position. Though other shots miss, appears that this held up the convoy enough for UA indirect fire to strike it, taking out other armour & leading to a retreat. #Ukraine— (Ukraine) April 5, 2022 A február 24-én indult orosz invázió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés