Előfizetői tartalom

Leleplező lista született: egy európai ország titokban önti a fegyvereket Oroszországba

Portfolio
Újabb listát publikált az Oryx haditechnikai szakportál: ezúttal azokról a fegyverrendszerekről, melyeket Oroszország külföldről szerzett be a február 24-én indult, Ukrajna elleni invázió kezdete után. A listán mindössze két ország transzferjei szerepelnek: az egyik, Irán, ami széles körben ismert, a másikról viszont kevés szó esik: az Oryx szerint Fehéroroszország is folyamatosan tölti fel az orosz haderő tartalékait.

Az Oryx szakportál a legszélesebb körben arról ismert, hogy open-source források alapján rendszeresen közzéteszik az orosz-ukrán háború haditechnikai eszközveszteségeit: Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 22. Itt a teljes lista: ezek a NATO-harcjárművek semmisültek meg eddig Ukrajnában 2022. 11. 22. Sosem látott lista készült a modern Oroszország egyik legnagyobb katonai kudarcáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés