Előfizetői tartalom

Nagy aduász van Putyin kezében, ha tárgyalni akar a Nyugattal

Portfolio
Leonyid Volkov, Alekszej Navalnij csapatának vezetője úgy nyilatkozott, a jelenleg börtönben ülő orosz ellenzéki aktivista túlélése attól függ, hogy mi az értéke Vlagyimir Putyin számára egy esetleges tárgyalásokon. Egyben figyelmeztetett, Navalnij egészség veszélybe került, mivel határozatlan időre magánzárkában tartják fogva – írja a The Guardian.

Volkov londoni látogatásán elmondta, Navalnijt egy múlt heti döntés nyomán jelenleg egy 2,5 x 3,5 méteres cellában tartják fogva egy szigorú börtönkolónián. Az ellenzéki vezetővel csak ügyvédei találkozhatnak, de ők is csak egy átlátszatlan üvegen keresztül láthatják, így nem tudják, hogy milyen fizikai állapotban van. Navalnij hívei korábban úgy gondolták, Putyin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés