Előfizetői tartalom

Ciki lebukás: teljes NATO-felszerelésben harcol az orosz haderő egyik legismertebb katonája

Portfolio
Szinte teljes egészében NATO-országokból beszerzett gyalogsági felszerelésekben fotózták le Dimitrij Rogozsint, volt orosz védelmi miniszter-helyettest, a Roszkozmosz volt főigazgatóját, aki elvileg Ukrajnában harcol. Több orosz Telegram-csatorna is kiakadt azon, hogy Rogozsin nem orosz felszerelést hord, ahogy a többi katona, hanem méregdrága NATO-cuccokat visel a fronton.

A Rogozsinról készült fotókat a Mozsem Objasznity (El tudjuk magyarázni) orosz nyelvű Telegram-csatorna elemezte ki, akik szerint a Roszkozmosz volt vezetője egyebek mellett egy amerikai AR-15 variánssal, belga SCAR-gépkarabély és német MP-5 géppisztoly tárakkal, egy osztrák Glock-18-as pisztollyal, török Bikatex taktikai mellényben, osztrák katonai kabátban, szlovák bakancsban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés