Előfizetői tartalom

Nagy változás jöhet Kínában? Erre érdemes figyelni

Portfolio
Kedden Kína különböző egészségügyi szerveinek tisztviselői vitatják meg koronavírussal kapcsolatos megelőzési és ellenőrzési intézkedéseket, miközben az kormány zéró-Covid politikája elleni tiltakozások táplálják a spekulációkat, miszerint a kormánynak irányt kell változtatnia. Az ilyen tájékoztatókon ritkán hangzanak el nagy bejelentések, de helyszíne lehet a változást jelentő fokozatos lépéseknek - írja a Bloomberg.

Ma délután több kínai egészségügyi szerv, a Nemzeti Egészségügyi Bizottság (NHC), a Nemzeti Betegségellenőrzési és Megelőzési Hivatal, valamint a Kínai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ képviselői tartanak megbeszélést Pekingben, az NHC közleménye szerint. Kína szinte hetente tart tájékoztatót a vírus elleni fellépéséről, és ezeket általában arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés