Előfizetői tartalom

Megosztó dologgal büszkélkedett a brit miniszterelnök, kinevették

MTI
Rishi Sunak brit miniszterelnök szerint helyes döntés volt Nagy-Britannia részéről a távozás az Európai Unióból (Brexit). Sunak a londoni alsóház szerdai vitanapján elmondta azt is, miért büszke arra, hogy annak idején a Brexitet támogatta. A tory kormányfő kijelentését az ellenzéki képviselők hangos nevetéssel fogadták egy friss adat miatt.

2020. január 31-én távozott az EU-ból, miután az uniós tagságról 2016 nyarán rendezett népszavazáson országos átlagban a kilépésre voksolók kerültek szűk, 51,89 százalékos többségbe. Rishi Sunak miniszterelnököt a londoni alsóházban, a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok szokásos szerda délutáni félórájában a Skóciában kormányzó, függetlenségre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés