Előfizetői tartalom

Itt a fordulat, nagy bajban a Kreml – Háborús híreink vasárnap

Portfolio
A brit hírszerzési jelentés is megerősítette, hogy az oroszok egyértelműen Bahmut városát akarják bekeríteni. Mindeközben a brit külügyminiszter szerint óvatosnak kell lenni Putyin béketárgyalási javaslatait illetően, az orosz vezetőnek ugyanis egészen más céljai vannak ezzel szerinte. A brit titkosszolgálat vasárnap független orosz hírforrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy a kifejezetten Vlagyimir Putyin elnök és magas beosztású orosz politikusok megvédését ellátó Szövetségi Védelmi Szolgálat (FSzO) belső adatai szerint is megtörtént a fordulat, az oroszok többsége már nem támogatja az ukrajnai inváziót.  Amerikai hírszerzési szakértők szerint a következő hónapokban csökkeni fog a harcok intenzitása Ukrajnában. Az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Hírszerzés igazgatója, Avril Haines kijelentette: Vlagyimir Putyint meglepte, hogy az orosz erők nem értek el több katonai eredményt.

2022. december 05. 06:22 Új percről percre közvetítésünk Hétfőn is követjük az ukrajnai háború híreit. Percről percre közvetítésünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 12. 05. Jelentős változás jöhet Ukrajnában, ahogy megérkezik a tél – Háborús híreink hétfőn...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái