Előfizetői tartalom

Itt a fordulat, nagy bajban a Kreml – Háborús híreink vasárnap

Portfolio
A brit hírszerzési jelentés is megerősítette, hogy az oroszok egyértelműen Bahmut városát akarják bekeríteni. Mindeközben a brit külügyminiszter szerint óvatosnak kell lenni Putyin béketárgyalási javaslatait illetően, az orosz vezetőnek ugyanis egészen más céljai vannak ezzel szerinte. A brit titkosszolgálat vasárnap független orosz hírforrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy a kifejezetten Vlagyimir Putyin elnök és magas beosztású orosz politikusok megvédését ellátó Szövetségi Védelmi Szolgálat (FSzO) belső adatai szerint is megtörtént a fordulat, az oroszok többsége már nem támogatja az ukrajnai inváziót.  Amerikai hírszerzési szakértők szerint a következő hónapokban csökkeni fog a harcok intenzitása Ukrajnában. Az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Hírszerzés igazgatója, Avril Haines kijelentette: Vlagyimir Putyint meglepte, hogy az orosz erők nem értek el több katonai eredményt.

2022. december 05. 06:22 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Hétfőn is követjük az ukrajnai háború híreit. Percről percre közvetítésünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 12. 05. Jelentős változás jöhet Ukrajnában, ahogy megérkezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés