Előfizetői tartalom

Kimondták a tudósok: erre van szükséged a stressz és a fáradtság legyőzéséhez

Portfolio
A világjárvány következtében fokozódott a hibrid, vagy teljesen digitális munkavégzés lehetősége, a munkavállalók új kihívással szembesültek: a munkanapok digitális intenzitásának növekedésével. A Microsoft most közzétett kutatása szerint a kutatók tanulmányozták a lehetőségét annak, hogyan lehetséges a digitális munkavégzés esetén is alacsonyan tartani a stresszszintet és növelni az emberek munkavégzési hajlandóságát.

A Microsoft Human Factors Lab megoldásokat keresett a digitális fáradtságra, ami a távmunka új korszakában egyre inkább égetőbb problémává válik. A kutatásban 14 önkéntes viselkedését vizsgálták meg, akik különböző videós megbeszéléseken vettek részt. Az ember és technológia közötti interakciót vizsgáló laboratóriumban az önkéntesek agyának elektromos aktivitását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés