Előfizetői tartalom

Újabb fejlemény a magyar határ közelében lezuhant MiG-21 vadászgép ügyében

MTI
Gyakorlatozás közben lezuhant egy MiG-21 vadászgép az észak-horvátországi Szlatinához (Slatina) közeli erdőben, Verőce-Drávamente megyében. A délutáni hírek arról szóltak, hogy az egyik pilótával sikerült felvenni a kapcsolatot, a másik után még kutatnak. A helyi horvát sajtó kedd este jelentette: mindkét pilóta életben van.

Ahogyan arról beszámoltunk, gyakorlatozás közben lezuhant egy MIG–21-es vadászgép az észak-horvátországi Szlatinához (Slatina) közeli erdőben, és a délutáni hírek arról szóltak, hogy az egyik pilótával sikerült felvenni a kapcsolatot, a másik után még kutatnak. A friss hírek szerint védelmi minisztérium közlése szerint a pilóták katapultáltak és sikeresen földet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés