Előfizetői tartalom

Csúnya baki: bemutatták a legújabb fejlesztésű orosz drónt, de a szemfüles bloggerek azonnal ízekre szedték

Portfolio
November végén egy új orosz drónt mutattak be, amely sorozatgyártását azért kezdték el, hogy kisebb harctéri, főként felderítési feladatokat lásson el. A nemrégiben bemutatott orosz drónt azonban már Oroszországban is heves kritika érte, miután kiderült róla, hogy szinte teljes egészében kínai másolat – írta meg az Eurasian Times.

Míg Oroszország vezető szerepet tölt be a modern katonai technológiák terén, addig a számítógépes áramköröket, processzorokat, áramköri lapokat és chipeket tartalmazó elektronikai eszközök körében jelentős lemaradást halmozott fel a Nyugattal vagy Kínával szemben. Oroszország vezető rakétagyártója, az Almaz-Antej november végén mutatta be a Dobrinya elnevezésű quadrocoptert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés