Előfizetői tartalom

Megfontolná az elnökséget a 81 éves Bernie Sanders, Biden lemondása esetén

Portfolio
Átgondolná a 81 éves Bernie Sanders az amerikai elnökséget akkor, ha Joe Biden esetlegesen lemondana - írja a politikus vezető tanácsadójának elmondása alapján a Daily Wire. A vermonti szenátor 2016-ban indult a Demokrata Párt előválasztásán, és ő lett a legközelebbi kihívója Hillary Clintonnak, aki végül megnyerte a jelölést, megelőzve Sanderst.

Megfontolná az elnökséget a 81 éves Bernie Sanders, Joe Biden esetleges lemondása esetén. A szenátor tanácsadója biztos abban, hogy tenne még egy próbát, miután 2016-ban a Demokrata Párt előválasztásán Hillary Clinton, 2020-ban pedig Joe Biden győzte le. A 80 éves Biden első két hivatali éve kérdéseket vetett fel fizikai és szellemi képességeivel kapcsolatban, noha az elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés