Előfizetői tartalom

Ukrajna csapást mért a Wagner-csoportra

Portfolio
Az ukrán erők csapást mértek az orosz Wagner zsoldoscsoport egyik kelet-ukrajnai főhadiszállására - közölte Luhanszk ukrán kormányzója a BBC beszámolója szerint. Szerhij Hajdaj szerint a Luhanszk megyei Kadijivkában kapott találatot egy szálloda, ami a csoport székhelye volt, és ezzel jelentős orosz veszteségek keletkeztek.

A kadijivkai csapásról Hajdaj azt mondta, hogy Oroszország "jelentős veszteségeket" szenvedett, és arra számít, hogy a túlélő erők "legalább 50 százaléka" meghal az orvosi ellátás hiánya miatt". A BBC a hír valóságtartalmát egyelőre nem tudta független forrásból megerősíteni . A Wagner-csoport egy az orosz állam által támogatott zsoldoscsapat. A katonai magáncéget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés