Előfizetői tartalom

Keserű hónapok várnak az orosz hadseregre egy friss hírszerzési jelentés szerint

Portfolio
A brit védelmi minisztérium hétfő reggel is közzétette hírszerzési jelentését. Az Egyesült Királyság hírszerzése szerint az orosz katonai vezetők elsődleges célja vélhetően továbbra is a Donyecki területre való mélyebb benyomulás, de szárazföldi erőik a következő hónapokban valószínűleg nem fognak jelentős előrenyomulást elérni.

A mai brit hírszerzési jelentés a következő információkat tartalmazza: 2022. december 8-án Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újrafogalmazta a "különleges katonai művelet" fő céljait. Elmondta, hogy Oroszország egyik fő célja a donbaszi és délkelet-ukrajnai lakosok "védelme", de azt állította, hogy még sok a tennivaló ezen területek "felszabadításával" kapcsolatban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés