Előfizetői tartalom

Nagy diplomáciai tárgyalásokat folytatott le Zelenszkij egyetlen nap alatt - Mi folyik itt?

Portfolio
Vasárnap három fontos diplomáciai tárgyalást is lebonyolított Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, ami önmagában is jelzésértékű. Ezen kívül pedig a Fehér Ház érdekes utalást tett az amerikai és az ukrán elnök egyeztetéseinek fő üzenetére. Mindezt azok után, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök már egy pénteki beszédében érdekes üzeneteket fogalmazott meg.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap megbeszélést folytatott Joe Biden amerikai elnökkel, valamint Recep Tayyip Erdoğan török és Emmanuel Macron francia elnökkel. A Reuters hírügynökség összefoglalójának értékelése szerint ez már önmagában azt jelzi a már tizedik hónapja tartó háborúban, hogy az Ukrajna körüli diplomáciai tevékenység fokozódik. A beszámoló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés