FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Nem kegyelmez a véreskezű iráni rezsim

MTI
Csak Teheránban mintegy négyszáz tüntetőt ítéltek börtönre és hetven további embert súlyos pénzbüntetésre az országos tüntetéshullámmal kapcsolatban - közölte kedden az iráni főváros igazságügyi hatóságának szóvivője. A tüntetéshullámmal összefüggésben iráni sajtójelentések szerint eddig legalább 25 személyt halálra ítéltek, s hétfőn már a második kivégzést is végrehajtották.

A tisztségviselő, akit az ISNA félhivatalos hírügynökség idézett, arról számolt be, hogy a börtönbüntetések kettőtől tíz évig terjednek. Értesülések szerint a többi iráni nagyvárosban őrizetbe vett aktivisták hasonló büntetésekre számíthatnak. Jogvédők szerint a csaknem három hónapja tartó megmozdulásokon legalább 18 ezer embert vettek őrizetbe. Egyelőre nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés