Előfizetői tartalom

Új szövetségesre találtak az oroszok, feszült a helyzet Ukrajna északi határánál – Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Túlnyomórészt elfoglalták az orosz fegyveres erők Vodjane települést a donyecki régióban. Legitim katonai célpontnak tartja Moszkva azokat a Patriot légvédelmi rakétarendszereket, melyeket az Egyesült Államok Ukrajnának akar küldeni. Irán és Oroszország „teljes körű védelmi partnerséget” tervez létrehozni, ez pedig nem csupán a Közel-Keletre, de az egész világra veszélyes. Az Oroszország februári inváziója után Németországba menekült ukránok több mint egyharmada úgy nyilatkozott, hogy tartósan az országban szeretne maradni. Az uniós polgárok 74%-a és a magyarok 59%-a helyesli, hogy az EU Ukrajna mellé állt az orosz invázió után. Cikkünk folyamatosan frissül.

2022. december 16. 06:33 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Pénteki közvetítésünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2022. 12. 16. Nagy offenzívára készülhetnek az oroszok, dúlnak a harcok Donyeckben – Háborús híreink pénteken ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés