Előfizetői tartalom

Putyin szövetségese mentené meg Ukrajnát a katasztrófától

Portfolio
Oroszország szeptember óta indít folyamatos rakéta- és dróntámadásokat az ukrán civil infrastruktúra ellen, ami azt eredményezte, hogy a téli időszakban bizonytalanná vált az energiaellátás az országban. Most a Független Államok Közösségében (FÁK) és a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetében (KBSZSZ) tag Kazahsztán és az egykori tag Grúzia (Georgia) is részt vállal az ukrán energetikai infrastruktúra helyreállításában.

Oroszország szeptember óta igyekszik megtörni az ukrán állampolgárok akaratát azáltal, hogy célpontjaik között szerepel az ország energia- és vízellátási infrastruktúrája. A rakétacsapásokkal sújtott országban a folyamatos támadások következtében több nagyvárosban is megszakadt a vízellátás, illetve voltak olyan időszakok, amikor az energiafogyasztás több, mint a felére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés